Kuva

Olen Riika Pikkuvirta, koulutukseltani kuvataiteilija (Lapin Taidekoulu) ja Kuvataideopettaja (TaM, Lapin Yliopisto). Vahvasta taiteellisesta taustastani huolimatta taiteen tekeminen ei koskaan tuntunut luontevalta ja vain harvoin koin pääseväni flow-tilaan maalausprosessin aikana. Ehkä senkin vuoksi päädyinkin tekemään työurani muualla kuin varsinaisen kuvataiteen parissa. Olen työskennellyt myynnin, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijatehtävissä suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä.

Vedic Artin löysin noin kymmenen vuotta sitten. Jo ensimmäisistä siveltimenvedoista tiesin löytäneeni jotain ainutlaatuista. Vedic Art sai luovuuteni jälleen heräämään ja aloin nauttia maalaamisesta ja piirtämisestä. Viime vuodet Vedic Art on ollut minulle rakas harrastus ja henkireikä hektisen arjen keskellä.

Vedic Artin kautta opittuja taiteen prinsiippejä olen soveltanut myös arki- ja työelämässä. Paitsi että maalaaminen antaa valtavasti energiaa, se opettaa myös jäsentämään ja rytmittämään arkea, kehittää ongelmanratkaisukykyä, rentouttaa ja vähentää stressiä.

Opiskelin vuonna 2015 Vedic Art opettajaksi sillä mielestäni kaikki ansaitsevat elämäänsä lisää luovuutta. Vedic Art on yksi keino luovuuden lisäämiseen ja haluan jakaa tätä ainutlaatuista metodia eteenpäin myös muille. Kursseistani saat tietoa kurssi-osiosta, voit myös lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen info@vedicbox.fi tai laittaa viestiä alla olevan lomakkeen kautta,

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti