VEDIC ART KURSSIT

Viikonloppukurssien aikana käydään läpi Vedic Artin taiteen seitsemäätoista prinsiippiä. Kuvalliset harjoitukset pohjautuvat paljon perinteiseen ja moderniin taideopetukseen, mutta prosessi on tärkeämpää kuin lopputulos. Kurssilla voit keskittyä täysin omaan luovaan ilmaisuusi vailla mielen rajoitteita ja kritiikkiä. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta kuvan tekemisestä.

Peruskurssi la-su hinta 110,-/viikonloppu. Voit tuoda omat tarvikkeet (akryyli- tai akvarellivärit sekä piirustusvälineet, luonnoslehtiön sekä maalauspohjia). Halutessasi voit hankkia tarvittavat materiaalit myös kurssilta, jolloin materiaalimaksu on 20,-/viikonloppu.

Jatkokurssilla syvennetään prinsiippejä. Jatkokurssin hinta 135,-/viikonloppu. Ilmoittaudu riika@vedicbox.fi

11.-12.1.2020 la-su klo 10-16 Peruskurssi I, II tai III sekä Jatkokurssi I tai II.

22.-23.2.-2020 la-su klo 10-16 Peruskurssi I, II tai III sekä Jatkokurssi I tai II.

4.-5.4.2020 la-su klo 10-16 Peruskurssi I, II tai III sekä Jatkokurssi I tai II.

LUOVAN MAALAUKSEN WORKSHOPIT

Koe maalaamisen flow! Workshopissa luovuus herätetään kuvataiteen tekemisen kautta.

Päivä alkaa luovuuden käynnistävillä harjoituksilla, jonka jälkeen maalataan ohjatusti mutta yksilöllisesti soveltaen. Aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei tarvita ja materiaalit sisältyvät kurssiin. Hinta 40,- /osallistuja. Ilmoittaudu riika@vedicbox.fi

1.2.2020 la, klo 10-13

7.3.2020 la klo 10-13

28.3.2020 la klo 10-13

25.4.2020 la klo 10-13

9.5.2020 la klo 10-13
6.6.2020 la klo 10-13

KURSSIT YRITYKSILLE

LUOVUUDELLA PAREMPAA LIIKETOIMINTAA

Luovuus on yritysten voimavara ja innovaatioiden mahdollistaja. Tutkimuksen mukaan yritykset jotka satsaavat luovuuteen, pärjäävät kilpailijoitaan paremmin liiketoiminnassa. Puolen päivän tai päivän workshopeissa perehdytään luovaan prosessiin teorian ja käytännön harjoitusten kautta ja opitaan kuinka luovaa toimintaa voi yrityksessä tai työyhteisössä toteuttaa ja kehittää. Kurssi räätälöidään tavoitteen ja toiveiden mukaan juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Kurssit sopivat mainiosti myös työhyvinvointi- ja virkistyspäivän teemaksi.

Esimerkkejä kurssitarjonnasta:

MAALAUSWORKSHOP (2-4 tuntia)

Koe luovuus ja maalaamisen flow - nauti vapaasta ilmaisusta vailla mielen rajoitteita! Workshopissa käynnistetään luova prosessi maalaamalla. Opit mistä luovuus lähtee, miten luova prosessi käynnistetään ja miten luovaa ajattelua ylläpidetään ja sovelletaan työelämään.


PIIRUSTUSWORKSHOP (2-4 tuntia)

Piirtäminen on yksi helpoin tapa päästä sisään luovaan prosessiin - melkeinpä missä vain ja milloin vain. Workshopissa opetellaan piirtämisen perustekniikoita ja käytetään niitä luovan prosessin käynnistämisessä. Opetellaan katsomaan, havainnoimaan - ja muistamaan miten piirretään.


ARTS+MINDS (2 tuntia)

Workshop käynnistyy mindfulness harjoituksilla. Työskentelemme hiljaisuudessa, vailla kiirettä ja stressiä. Opi kuinka piirtämistä sekä maalaamista voi käyttää keskittymisen ja rentoutumisen välineenä.

Courses available also in English