AJANKOHTAISET KURSSIT HAKANIEMESSÄ

Piirustus ja maalaus, joka toinen torstai klo 17:00-19:30. 7.3.2019 lähtien koko kevään.

Piirtäminen on yksi helpoin tapa päästä sisään luovaan prosessiin - melkeinpä missä vain ja milloin vain. Opettelemme piirtämisen perustekniikoita sekä luovaa maaalausta . Kurssin hinta 15,- /kerta. Voit tulla mukaan missä vaiheessa vain kevättä. Voit myös käydä yksittäisiä iltoja silloin kun sinulle sopii.

Ilmoittaudu riika@vedicbox.fi

Luovan Maalauksen Workshop 27.4.2019 klo 10-14 (aamiainen 9:30-10:00) 40,- (sis. aamiaisen ja materiaalit)

Luovan Maalauksen Workshop 18.5.2019 klo 10-14 (aamiainen 9:30-10:00) 40,- (sis. aamiaisen ja materiaalit)

Koe maalaamisen flow! Taidelauantaina herätellään luova ajattelu taiteen tekemisen kautta. Päivä alkaa aamiaisella (9:30-10:00) ja luovuuden käynnistävillä harjoituksilla jonka jälkeen maalataan ohjatusti mutta yksilöllisesti soveltaen. Aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei tarvita ja materiaalit sisältyvät kurssiin.
Päivän hinta 40,- (klo 9:30-14). Ilmoittaudu riika@vedicbox.fi


Vedic Art 8.-9.6.2019 la-su klo 10-16 Peruskurssi I, II tai III sekä Jatkokurssi I tai II.

Viikonloppukurssien aikana käydään läpi Vedic Artin taiteen seitsemäätoista prinsiippiä. Kuvalliset harjoitukset pohjautuvat paljon perinteiseen ja moderniin taideopetukseen mutta prosessi on tärkeämpää kuin lopputulos. Kurssilla voit keskittyä täysin omaan luovaan ilmaisuusi vailla mielen rajoitteita ja kritiikkiä. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta kuvan tekemisestä.

Peruskurssi la-su hinta 110,-/viikonloppu. Voit tuoda omat tarvikkeet (akryyli- tai akvarellivärit sekä piirustusvälineet, luonnoslehtiön sekä maalauspohjia). Halutessasi voit hankkia tarvittavat materiaalit myös kurssilta.

Jatkokurssilla syvennetään prinsiippejä. Jatkokurssin hinta 135,-/viikonloppu.

Ilmoittaudu riika@vedicbox.fi

KURSSIT JA WORKSHOPIT YRITYKSILLE

LUOVUUDELLA PAREMPAA LIIKETOIMINTAA

Luovuus on yritysten voimavara ja innovaatioiden mahdollistaja. Tutkimuksen mukaan yritykset jotka satsaavat luovuuteen, pärjäävät kilpailijoitaan paremmin liiketoiminnassa. Puolen päivän tai päivän workshopeissa perehdytään luovaan prosessiin teorian ja käytännön harjoitusten kautta ja opitaan kuinka luovaa toimintaa voi yrityksessä tai työyhteisössä toteuttaa ja kehittää. Kurssi räätälöidään tavoitteen ja toiveiden mukaan juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Kurssit sopivat mainiosti myös työhyvinvointi- ja virkistyspäivän teemaksi.

Esimerkkejä kurssitarjonnasta:

MAALAUSWORKSHOP (2-4 tuntia)

Koe luovuus ja maalaamisen flow - nauti vapaasta ilmaisusta vailla mielen rajoitteita! Workshopissa käynnistetään luova prosessi maalaamalla. Opit mistä luovuus lähtee, miten luova prosessi käynnistetään ja miten luovaa ajattelua ylläpidetään ja sovelletaan työelämään.


PIIRUSTUSWORKSHOP (2-4 tuntia)

Piirtäminen on yksi helpoin tapa päästä sisään luovaan prosessiin - melkeinpä missä vain ja milloin vain. Workshopissa opetellaan piirtämisen perustekniikoita ja käytetään niitä luovan prosessin käynnistämisessä. Opetellaan katsomaan, havainnoimaan - ja muistamaan miten piirretään.


ARTS+MINDS (2 tuntia)

Workshop käynnistyy mindfulness harjoituksilla. Työskentelemme hiljaisuudessa, vailla kiirettä ja stressiä. Opi kuinka piirtämistä sekä maalaamista voi käyttää keskittymisen ja rentoutumisen välineenä.

Courses available also in English