Vedic Boxin taidekursseja järjestetään sekä yksityisille että yrityksille. Kurssipaikkana on Vedic Boxin kurssitila Creative Corner Helsingin Hakaniemessä.

Ajankohtaiset kurssit:

Vedic Art peruskurssi 24.-25.11.2018 Helsingissä. Lue lisää ja ilmoittaudu.


VEDIC ART KURSSIT

Vedic Art on ruotsalaisen kuvataiteilijan Curt Källmanin kehittämä taidekoulutusmuoto, jossa käydään läpi taiteen 17 prinsiippiä ja niIden kautta tullaan tietoiseksi luomisen mekanismeista. Samalla sadaan avaimia oman syvemmän tietoisuuden löytämiseksi. Vedic Artin filosofian mukaan tarkoitus on, että kontrolloiva äly muuttuu luovaksi älyksi jolloin prinsiipit voi unohtaa ja luovuus integroituuu osaksi ihmisen jokapäiväistä elämää. Vedic Art kurssit ovat yleensä kaksipäiväisiä viikonloppukursseja. Lue lisää Vedic Artista Vedic Art Finlandin sivuilta


Luovan maalaamisen ja piirtämisen kurssit

ovat puolen päivän tai päivän mittaisia kursseja joissa käytännön harjoitusten kautta perehdytään luovuuden prosesseihin.
KURSSIT JA WORKSHOPIT YRITYKSILLE

Puolen päivän luovuus-workshopeissa yhdistetään luennot ja harjoitukset sekä annetaan käytännön ohjeita kuinka luovaa ajattelua ja toimintaa voi yrityksissä ja työyhteisöissä keihittää.

Päivän mittaisissa Vedic Art -kursseissa käynnistetään luova prosessi Vedic Artin ensimmäisten prinsiippien kautta.

KYSY LISÄÄ info@vedicbox.fi

Courses available also in English