AJANKOHTAISET KURSSIT HAKANIEMESSÄ

Vedic Art Maalausillat (Vedic Art peruskurssin käyneille) torstaisin klo 17-20.30

13.12.2018

20.12.2018

27.12.2018

Tule maalaamaan tai piirtämään yhdessä. Omat välineet mukaan. Hinta 20,- sisältäen kahvin tai teen. Ilmoittaudu riika@vedicbox.fi

Luovan Maalauksen Workshop, lauantai 15.12.2018 klo 9-14

Koe luovuus ja maalaamisen flow - nauti vapaasta ilmaisusta vailla mielen rajoitteita! Workshopissa käynnistetään luova prosessi maalaamalla. Opit mistä luovuus lähtee, miten luova prosessi käynnistetään ja miten luovaa ajattelua ylläpidetään. Kurssin hinta 40,- (klo 9-14, sisältäen materiaalit). Aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei tarvita. Ilmoittaudu riika@vedicbox.fi

Luovan Piirtämisen Workshop, sunnuntai 16.12.2018 klo 9-14

Piirtäminen on yksi helpoin tapa päästä sisään luovaan prosessiin - melkeinpä missä vain ja milloin vain. Workshopissa opetellaan piirtämisen perustekniikoita ja käytetään niitä luovan prosessin käynnistämisessä. Opetellaan katsomaan, havainnoimaan - ja muistamaan miten piirretään. Kurssin hinta 40,- (klo 9-14, sisältäen materiaalit). Aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei tarvita.

Vedic Art peruskurssi 15.-16.12.2018 la-su klo 10-17

Tervetuloa Vedic Art peruskurssille Helsinkiin! Kurssipäivät lauantai 15.12. ja sunnuntai 16.12. klo 10-17.

Kurssien aikana käydään läpi Vedic Artin perusteet, mukaanlukien taiteen 17 prinsiippiä. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta kuvan tekemisestä. Kuvalliset harjoitukset pohjautuvat paljon perinteiseen ja moderniin taideopetukseen mutta prosessi on tärkeämpää kuin lopputulos. Kurssilla voit keskittyä täysin omaan luovaan ilmaisuusi vailla mielen rajoitteita ja kritiikkiä.

Peruskurssi 1 tai 2, hinta 130,-/viikonloppu. Voit tuoda omat tarvikkeet (akryyli- tai akvarellivärit sekä piirustusvälineet, luonnoslehtiön sekä maalauspohjia). Halutessasi voit hankkia tarvittavat materiaalit myös kurssilta.

Ilmoittaudu kurssille riika@vedicbox.fi


TULEVIA VIIKONLOPPUKURSSEJA

Luovan Maalauksen Workshop

Koe luovuus ja maalaamisen flow - nauti vapaasta ilmaisusta vailla mielen rajoitteita! Workshopissa käynnistetään luova prosessi maalaamalla. Opit mistä luovuus lähtee, miten luova prosessi käynnistetään ja miten luovaa ajattelua ylläpidetään. Kurssin hinta 40,- sisältäen materiaalit. Aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei tarvita.


Luovan Piirtämisen Workshop

Piirtäminen on yksi helpoin tapa päästä sisään luovaan prosessiin - melkeinpä missä vain ja milloin vain. Workshopissa opetellaan piirtämisen perustekniikoita ja käytetään niitä luovan prosessin käynnistämisessä. Opetellaan katsomaan, havainnoimaan - ja muistamaan miten piirretään. Kurssin hinta 40,- sisältäen materiaalit. Aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei tarvita.


Mindfulness piirtäminen ja maalaaminen

Workshop käynnistyy mindfulness harjoituksilla. Työskentelemme hiljaisuudessa, vailla kiirettä ja stressiä. Opi kuinka piirtämistä sekä maalaamista voi käyttää keskittymisen ja rentoutumisen välineenä. Kurssin hinta 40,- sisältäen materiaalit.

KURSSIT JA WORKSHOPIT YRITYKSILLE

LUOVUUDELLA PAREMPAA LIIKETOIMINTAA

Luovuus on yritysten voimavara ja innovaatioiden mahdollistaja. Tutkimuksen mukaan yritykset jotka satsaavat luovuuteen, pärjäävät kilpailijoitaan paremmin liiketoiminnassa. Puolen päivän tai päivän workshopeissa mm. perehdytään luovaan prosessiin käytännön harjoitusten kautta ja opitaan kuinka luovaa toimintaa voi yrityksessä tai työyhteisössä toteuttaa ja kehittää. Kurssi räätälöidään tavoitteen ja toiveiden mukaan juuri sinun yrityksellesi sopivaksi.

Courses available also in English